News & Jobs

January 6, 2022

position occupied – 2 mark medhjælper/tekniker til markafdeling i Agrolab A/S

Agrolab A/S søger to dygtige medhjælper/tekniker til GEP markafdelingen. Det er en tidsbegrænset stilling med start i marts og til og med september. Afdelingen håndterer mellem 200-250 markforsøg hvert år inden for GEP, GLP, marketing og sortsforsøg. Forsøgene undersøger virkning af sprøjtemidler mod ukrudtsarter, skadedyr og svampesygdomme under realistiske markforhold. Vi dækker forsøg i alle almindelige markafgrøder som korn, raps, majs, kartofler og hestebønner, men også special afgrøder som blomster og andre prydplanter, alle frugt og grøntsagsarter, græsplæner el.lign.

I løbet af mark sæsonen har vi derfor brug for ekstra hænder der kan hjælpe med at sikrer høj kvalitet af forsøgene i marken. De fleste forsøg er placeret på Fyn, men få forsøg er i Jylland og på Sjælland.

Dine hovedopgave:

  • Opsætning af forsøgsområder i marker og såning af forsøg med parcel såmaskinen
  • Sprøjtning af parceller i forsøg, med test og reference kemi, med special designet sprøjteudstyr
  • Boarderspray; indsprøjtning af parceller indenfor forsøgsområdet
  • Vedligeholdelse af forsøgsområder med sprøjtning mod uønskede ukrudtsarter, skadedyr og svampesygdomme
  • Høst med forsøgsmejetærsker eller med hånden

Udover de nævnte opgaver forventes du at deltage i afdelingens ugentlige møder og generelle opgaver der opstår i løbet af sæsonen på hele virksomheden. Sammen med dine kollegaer skal du løse opgave i den daglige drift af markafdelingen i Agrolab.

Din profil:

Vi ser gerne, at du har erfaring med landbrugsarbejde som håndtering af landbrugsmaskiner og marksprøjtning. Du skal som minimum have et kørekort til almindelig bil (B). Et sprøjtecertifikat til landbrug og S1 autorisation er en fordel, men ingen betingelse.

Du er vant til at arbejde fysisk og kan holde til en dag i marken under alle vejrforhold. Du har forståelse for, hvad det betyder at arbejde i landbruget og at der kan opstå lange arbejdsdage hvis vejrforholdene kraver det.

Fagligt kan du arbejde på et højt niveau, og du formår at tænke strategisk og tage nye initiativer. Du er engageret i dine omgivelser, i mennesker og i at arbejde for et godt miljø.

Du har lyst til og gerne erfaring med GEP området eller er indstillet på at lære det og følge de påkrævede regler.

Vi forventer, at du har en relevant baggrund eller uddannelse som evt. landbrugsuddannelse, landbrugstekniker, landbrugsmedhjælper eller lignende.

Vi lægger vægt på, at du har gode kommunikationsevner og det er en fordel hvis du kan skrive og tale engelsk da meget af kommunikationen i Agrolab forgår på engelsk. Vi lægger også vægt på din forståelse for daglig drift i landbrug.

Vi tilbyder dig:

  • Et selvstændigt og varieret job
  • En arbejdsplads, hvor vi er vant til at samarbejde på tværs
  • Stor fleksibilitet i dagligdagen
  • Engagerede kolleger
  • Et fagligt kvalificeret miljø

Agrolab A/S:

Agrolab er den førende forskningsorganisation i EU’s nordzone. Med ekspertise, der går tilbage til 1984, tilbyder vi tjenester fra Regulatory Consulting om pesticider, gødning og biocider, til GEP- og GLP-forsøg i hele Nordeuropa. I dag har Agrolab forsøgsstationer i Denmark, Sverige, Letland og Litauen. Du vil møde et hold med stor diversitet og få kollegaer i hele norden.

Yderligere oplysninger:

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte leder af markafdelingen, Heidi Louise Finnich på tlf. 92 44 50 08 eller mail HLS@agrolab.dk.

Ansøgningsfrist er d. 13. februar 2022. Ansøgningen sendes til job@agrolab.dk med emne ”2022 Fieldtechnician”. Samtale afholdes d. 22. og 23. februar 2022. Samtaler afholdes på Agrolab A/S hovedkontor, Store Landevej 14, 5580 Nørre Aaby. Stillingen ønskes besat 1. marts 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Corporate news, News, Vacancies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *